sâmbătă, 28 septembrie 2013

Călătorie fără bagaje - Max Lucado

O altă carte pe care dorim să v-o prezentăm este „Călătorie fără bagaje”, scrisă de Max Lucado. Folosind versetele Psalmului 23 ca și ghid, Lucado ne ajută să ne facem un inventar benefic al poverilor pe care le cărăm după noi, poveri care, după cum spune și titlul, n-au fost niciodată destinate să le purtăm.


Acestea sunt câteva exemple a citatelor reprezentative care ne-au inspirat: 


Pag 45

„Vedem valurile înfuriate, și nu pe Mântuitorul care umblă pe ele. Vedem proviziile noastre sărăcăcioase, și nu pe cel care poate hrăni cinci mii de oameni flămânzi. Ne concentrăm asupra vinerilor mari ale răstignirii, și pierdem duminicile glorioase ale învierii”


Pag 53
„Abordează problemele de azi cu resursele pe care le deții. Problemele de mâine lasă-l pentru mâine. Pentru că încă nu deții resursele pentru mâine. Pentru azi ai resurse suficiente”


Pag 120
„Alții ne pot călăuzi înspre Dumnezeu. Alții ne pot ajuta să-L înțelegem pe Dumnezeu. Dar nimeni altcineva nu face lucrarea lui Dumnezeu în afară de El, pentru ca numai El poate vindeca. Dumnezeu „tămăduiește pe cei cu inima zdrobită, și le leagă rănile (Psalmul 143).”


Pentru a citi mai multe și pentru a downloada și documentul text cu celelalte pasaje, accesați link-ul: 

Lectură constructivă să aveți! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu